AUSA
Teleskoptruckar

Fyrhjulsdrift och stor
räckvidd både på
längden och höjden


4WD Teleskoplastare från AUSA lyfter både högt och långt

T 144 Plus
Last >1350 kg/4000 mm

T 204 H
Last >2000 kg/4200 mm

T 235 H
Last >2300 kg/5000 mm

Mångsidiga teleskoptruckar för flexibelt arbete i varierande miljöer


AUSA erbjuder det bredaste sortimentet av kompakta terränggående teleskoplastare* på marknaden. Kapaciteter från 1.300 till 3.000 kg. Åtta modeller finns att tillgå i AUSAs produktlinje. Alla mycket kompakta och med avancerad design för arbete i såväl öppna utrymmen under mycket extrema förhållanden som mycket trånga och svåråtkomliga utrymmen. Den mångsidiga teleskoparmen möjliggör lång räckvidd både uppåt och framåt. Teleskopliftens användningsområde täcker således in en mängd varierande arbetsuppgifter och behov.
Teleskoptruckarnas kompakta mått och vikt att göra dem lämpliga för att arbeta på ömtåligt underlag med minimal markpåverkan. Medellprogrammet erbjuder också truckar med 2 till 3 ton kapacitet som lämpar sig för bygg och anläggning, jordbruk och industri för pallhantering, balar av papper, spannmål ,gödsel, mm. Fyrhjulsstyrningen tillsammans med mycket kompakta mått gör teleskoptruckarna oumbärliga i många situationer, både i industri och lantbruk. Alla våra teleskoptruckar kan fås med olika redskapsfärsten såsom BM fäste, Bobcat/universal fäste eller andra önskemål.

*Kärt barn har många namn. AUSAs benämning Taurulift och engelskans Telescopic Handler blir teleskoplastare, teleskoptruck och teleskoplift på svenska i nämnd popularitetsordning. På Shamrock använder vi främst Teleskoptruck i dagligt tal.

Fördelar som talar för AUSA teleskoplastare

Bästa prestanda
God framkomlighet tack vare den permanenta fyrhjulsdriften och differentialbroms i kombination med utmärkt markfrigång samt stor bredd och diameter på hjulen.

Stabila lyft
Uppåt och framåt med stor räckvidd Konstruktionen med en bakre motvikt och en sidoarm ger utökade möjligheter och stabilitet. AUSAs teleskoplastare har de minst ytterdimensionerna i tretonssegmentet.

Ergonomi och manövrering
Avancerad och exklusiv tipphytt med stora innerutrymmen och ett synfält på 360°. Ergonomiska och intuitiva kontroller med enkel joystick för komfort och säkerhet. Tre styrsätt (4-hjulsstyrning, krabbstyrning och vanlig framhjulsstyrning) medger den minsta vändradien i klassen upp till 3 ton.

Funktionalitet och effektivitet
Kompakt , funktionell och robust utrustning möjliggör effektivt arbete även i trånga utrymmen. Bosch-Rexroth hydrostatisk transmission för enkel manövrering och smidigt handhavande. Kubotamotor för både låg ljudnivå och låg bränsleförbrukning.

Du hittar oss på Värmdö (Nacka) – 15 minuter sydost om Stockholm – Välkommen!

Hyrtruckar.se/Shamrock Truck AB
Besöksadress: Svarvarvägen 20,
132 38 Saltsjö-Boo (Nacka)
Postadress:Box 234, 132 26
Saltsjö-Boo 
Telefon:+46 703 280 110
E-post: magnus@shamrockgroup.se

Boka tid för provkörning!
Vilken av våra truckar och dumpers från AUSA  passar din verksamhet bäst? Eller har GIANTs minilastare eller MESSERSIs banddumpers väckt ditt intresse?
Kontakta oss för en provkörning så ger vi förslag på lämplig modell.

Se våra annonser på

Sitemap
Om Cookies

Besök även