Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

                En del av Shamrock Truck AB


 
 

4WD Dumprar från AUSA. Att hyra för effektivt arbete i tuff terräng

Dumper AUSA D120 AHA

Midjestyrd kompakt dumper med 4-hjulsdrift för olika behov. Bredder mellan 1 till 1,2 m och lastkapacitet upp till 1 200kg . Höglyftande skopa (AHA). Dumpern har Kubotamotor med mycket låg ljudnivå och en lättanvänd joystick som ger full kontroll över alla manövrar.Den har bra stabilitet vid full belastning tack vare en jämn viktfördelning. De dubbla bakre motvikterna fungerar även som stötfångare.

Dumper AUSA D150 AHG

Midjestyrd kompakt dumper med 4-hjulsdrift för laster upp till 1500kg och en bredd på 1,4 m bred. Tippbar skopa (AHG).  Utrustad med  robust och effektiv teknik i form av hydrostatisk transmission från Bosch-Rexroth. AUSA drivaxlar. En robust dumper med enkelt underhåll. Den har bra stabilitet vid full belastning tack vare en jämn viktfördelning. 
En joystick ger full kontroll över alla manövrar.

Dumper AUSA D350 AHG

AUSA D350 AHG är en midjestyrd och 4-hjulsdriven dumper med marknadens största lastkapacitet i skopan på 3.500kg. Svängbar skopa (AHG). Enastående framkomlighet off-road med maximal stabilitet i krävande terräng med full last. 
Den är utrustad med robust och effektiv teknik och komponenter av högsta kvalitet. Föraren manövrerar med  joystick.

Dumper AUSA D600 APG

En midjestyrd dumper med 4-hjulsdrift och med en kapacitet på 6 000 kg nyttolast och senaste generationens design. Bästa terrängkörningskapacitet med maximal stabilitet för krävande terräng vid full belastning.  Utrustad med en stark kubotamotor med högt vridmoment. Kraftöverföring med momentomvandlare och smidig manövrering med joystick. Bästa produktivitet i sin klass.

Senast publicerad: 181001 | Powered by SiteSmart